Головна  →  Новини  →  13 липня 2020

Вагові комплекси виробництва компанії «Метровес» використовуються при інспектуванні вантажного транспорту на під’їздах до столиці

Вагові комплекси виробництва компанії «Метровес» використовуються при інспектуванні вантажного транспорту на під’їздах до столиці

Ваговимірювальні прилади від ТОВ «Метровес», яке входить в промисловий комплекс Дніпровського району, допомагають в якісному контролі і веденні обліку вантажів на транспортних магістралях, виробничих підприємствах, складах і логістичних комплексах.

Згідно інформації підприємства, на сьогоднішній день вагові комплекси виробництва ТОВ «Метровес», що знаходяться на балансі міського КП «Центр організації дорожнього руху», використовуються при інспектуванні транспортних засобів, які здійснюють комерційні перевезення вантажів, і розташовані на під'їздах до столиці:

• Столичне шосе (біля АЗС «АМІК»);

• Кільцева дорога (перетин вул. Григоровича і вул. Барського);

• Сьомий кілометр траси Київ-Одеса;

• с. Проліски (поруч із супермаркетом «Фоззі»);

• Траса Київ-Житомир, 36 км.

Проєкт з цілодобового виявлення вантажівок з надмірним навантаженням «Центр організації дорожнього руху» здійснює спільно з «Укртрансбезпекою». Так, за даними Центру тільки із 30.06.2020 по 05.07.2020 п’ять вагових комплексів на під’їздах до Києва зважили 4251 вантажівок та виявили 91 порушення допустимої норми навантаження.

Вагові комплекси використовуються також і в інших регіонах. Зокрема, один з них знаходиться на балансі КП «Добробут-сервіс» Лохвицької районної ради (м. Лохвиця, Полтавська область).

Довідково:

Протягом 20 років на промисловому підприємстві ТОВ «Метровес», зареєстрованому в Дніпровському районі м. Києва, створено і виготовлено понад 200 моделей електронних ваг нового покоління: від настільних до автомобільних і вагонних.

У каталозі підприємства презентовані:

• промислові ваги;

• якісна ваговимірювальна техніка;

• кранові ваги;

• виробничі ваги;

• автомобільні і вагонні ваги тощо.

У вагах використовується електронна апаратура відомих американських та німецьких виробників. Як заявляє директор підприємства Олександр Козачук, компанія «Метровес» надає повний комплекс послуг: розробку та виготовлення вагового обладнання, шеф-монтажні та пусконалагоджувальні роботи, проектування і будівництво об’єкта «під ключ» в будь-якому регіоні України, модернізацію та ремонт, навчання технічного персоналу. Вся продукція забезпечена гарантійним та післягарантійним сервісним обслуговуванням.

Продукція підприємства використовується на 284 підприємствах України, серед яких промислові холдинги, транспортні, зернові корпорації, державні органи зокрема: ПрАТ «Металургійний комбінат «Азовсталь», корпорація ДТЕК, Київський річковий порт, Іллічівський морський торговий порт, ПрАТ «Електрометалургійний завод «Дніпроспецсталь» ім. А.М. Кузьміна», ТОВ «Полісся Зернопродукт», Державна фіскальна служба України та інші.

Докладніше на сайті https://metroves.com.ua/

Підготовлено відділом з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики райдержадміністрації

 

Перейти до спискуВерсiя для друку