Головна  →  Новини  →  29 липня 2020

Комунальники продовжують роботи з дезінфекції: обробляються місця загального користування житлових будинків

Комунальники продовжують роботи з дезінфекції: обробляються місця загального користування житлових будинків

Одним із важливих протиепідемічних заходів у Дніпровському районі впродовж карантину є обов’язкова дезінфекція під’їздів багатоквартирних житлових будинків. Зокрема, роботи з дезінфекції місць загального користування у будинках виконують спеціалісти Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва».

Щоденно проводиться вологе протирання та дезінфекція поручнів, перил, підвіконь, віконних огорож, сходів та поштових скриньок. Стіни, підлогу та ліфтові кабіни в під'їздах житлових будинків оброблюють спеціальними дезінфікаторами.

Також обробці дизінфікуючими речовинами піддають вхідні двері, ліфтові кнопки та домофони.

Дезінфекція місць загального користування багатоквартирних житлових будинків проводяться згідно до затвердженого графіку.

Зауважимо, що для проведення робіт з дезінфекції, комунальники використовують спеціальні засоби (гіпохлориди), які забезпечують ефективне знезараження щодо вірусних інфекцій.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва»

Перейти до спискуВерсiя для друку