Головна  →  Новини  →  12 жовтня 2020

Підшефній військовій частині надано благодійну допомогу підприємствами промисловості, торгівлі та меценатами району

Підшефній військовій частині надано благодійну допомогу підприємствами промисловості, торгівлі та меценатами району

Згідно з Указом Президента України від 11.02.2016 №44/2016 «Про шефську допомогу військовим частинам Збройних Сил України, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України» (із змінами) за Дніпровською районною в місті Києві державною адміністрацією закріплена військова частина А0525 Збройних Сил України.

Напередодні Дня захисника України відбулась зустріч очільника Дніпровського району Ігоря Щербака та його заступника Алли Загородньої із заступником командира підшефної військової частини А0525 стосовно організації шефських зв’язків та подальшого співробітництва відповідно до укладеної угоди від 26.02.2018 року.

За зверненням керівництва райдержадміністрації, в рамках заходів святкування Дня захисника України ряд підприємств промисловості, торгівлі та меценати району надали благодійну допомогу підшефній військовій частині у забезпеченні матеріально-технічними засобами. В акції взяли участь 7 суб’єктів господарювання Дніпровського району.

Для вирішення питань, пов’язаних із задоволенням соціально-побутових проблем військовослужбовців, заступнику командира військової частини передано: 2 холодильники, мікрохвильову піч, бензопили, ручну циркулярну пилу, фарбу тощо. Для запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19) серед особового складу військової частини підприємствами-виробниками хімічної галузі та легкої промисловості передано медичний захисний одяг, медичні маски, дезінфекційні засоби, крем-мило.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку