Головна  →  Новини  →  19 жовтня 2020

В Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулося офіційне відкриття модернізованого стадіону

В Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулося офіційне відкриття модернізованого стадіону

15 жовтня відбулося офіційне відкриття модернізованого стадіону в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського (вул. Митрополита Андрея Шептицького, 5А). До урочистої церемонії відкриття долучилися начальник Управління освіти Дніпровського району Наталія Іваніна, віцепрезидент фонду «Епіцентр дітям» Тарас Герега, дворазовий чемпіон Національної баскетбольної асоціації Станіслав Медведенко та представники Фонду «Реал Мадрид».

Віцепрезидент громадської організації «Епіценр - дітям» Тарас Герега зазначив, що соціально-спортивні школи не обов`язково виховують професіональних спортсменів. Тут вчать не тільки футболу і баскетболу. Це школа життя для українських дітей.

Позитиву та натхненого настрою учасникам заходу надав виступ «Україна вперед!» Дитячо-юнацької хореографічної студії «Щасливе дитинство» ім. М. Коломійця. Композиція стала мотивуючою для учасників футбольного матчу між командами Служби безпеки України та збірної команди учнів та вчителів Українського колежу. Це був матч пам’яті Андрія Кузьменка, випускника освітнього закладу, полковника СБУ, котрий загинув під час виконання службових обов’язків.

Спортивна інфраструктура Українського колежу ім. В.О. Сухомлинського, яка включає в себе футбольне поле, роздягальні, навчальні класи та 2 спортивні зали, була відновлена за кошти фінансового партнера проєкту — компанії «Епіцентр К». Тепер на базі колежу функціонуватиме ще одна соціально-спортивна школа Фонду «Реал Мадрид» в Україні, де займатимуться понад 200 дітей соціально незахищених категорій.

Фонд «Реал Мадрид» – це організація, що впроваджує соціальну діяльність ФК «Реал Мадрид» на міжнародній арені. На сьогодні працює 900 соціально-спортивних проєктів, спрямованих на виховання, інтеграцію та кооперацію для соціально захищених та незахищених верств населення, для дітей які опинилися у складних соціально-економічних умовах.

Мережа соціально-спортивних шкіл працює в 12 локаціях України: на Тернопільщині, Хмельниччині, в м. Ірпінь та м. Києві.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Управління освіти Дніпровської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку