Головна  →  Новини  →  20 жовтня 2020

Цікаві осінні канікули ОК

Цікаві осінні канікули  ОК

Із 21 до 28 жовтня 2020 року в місті Києві триватимуть осінні канікули. Вони будуть цікаві та змістовні, це - чудова можливість зайнятись улюбленою справою. У канікулярний період на повну потужність працюватимуть заклади позашкільної освіти Києва.  Комфортний освітній простір відкритий  для вільного всебічного розвитку дітей та учнівської молоді.

Позашкілля Києва сьогодні – це 41 заклад освіти,  понад 5 тисяч гуртків та майже 80 тисяч вихованців.

У палацах та центрах дитячої творчості, станціях юних техніків, військових та туристських клубах столиці представлені всі напрями позашкільної освіти. Та найбільшою популярністю серед сучасних підлітків користуються гуртки робототехніки та моделювання, stem-технологій, програмування, веб-дизайну, хенд-мейд, секції футболу та єдиноборств. Так, протягом канікул відбудеться Фестиваль молодіжної дипломатії від Київський Палац дітей та юнацтва, знайомство учнів із унікальною колекцією мінералів та гірських порід від Київська Мала академія наук учнівської молоді; реалізація проєктів із програмування, робототехніки та мультиплікації з використанням окулярів віртуальної реальності від Центр технічної і художньо-естетичної творчості для дітей та юнацтва «Зміна» м. Києва тощо.

Усі заклади позашкільної освіти активно працюватимуть під час канікул, використовуючи очну, дистанційну та змішану форми навчання, враховуючи вимоги до організації роботи під час  рівнів епідемічної небезпеки.

Для того, щоб ознайомитися із заходами на канікули, натисніть тут /content/osinni-kanikuly-2020.html (вебсайт Департаменту освіти і науки міста Києва, розділ «Цікаві осінні канікули»).

Про найактуальніші події позашкілля та про те, як проходять канікули у школярів столиці, дізнайтеся тут https://www.facebook.com/groups/593600051367351/?ref=bookmarks,   

Електронний освітній простір позашкілля Києва «Все буде Добре! ОК!» (ОК – Освіта Києва), що створений  Департаментом освіти і науки Києва в березні  2020  року.

«Все буде Добре! ОК!» - простір, що сприяє об’єднанню та комунікації  учасників 24/7, надає можливості до самореалізації та самоідентифікації в умовах пандемії COVID-19. Долучайтеся!

За інформацією don.kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку