Головна  →  Новини  →  20 жовтня 2020

Підприємством «Аллен-Бізнес» нарощено випуск промислової продукції та впроваджено нові її види

Підприємством «Аллен-Бізнес» нарощено випуск промислової продукції та впроваджено нові її види

Виробничий комплекс Дніпровського району включає групу підприємств легкої промисловості. До її складу входить приватне підприємство «Аллен-Бізнес», яке вже 20 років веде господарську діяльність і спеціалізується на виробництві форменного і спеціального одягу.

За повідомленням його керівника Олексія Рего, за період з початку 2020 року створено 25 нових робочих місць, впроваджено у виробництво нові моделі форменного і спеціального одягу: костюм маскувальний зимовий, костюм вітровологозахисний демісезонний, шапка зимова, костюм спеціальний літній. Як новий технологічний процес впроваджено герметизацію швів спеціального одягу для захисту від води.

Експериментальним цехом підприємства опрацьовано понад 35 найменувань продукції, яка планується до запуску у виробництво при наявності відповідних замовлень з боку державних установ. Тут використовується сировина і матеріали, придбані виключно у вітчизняних виробників та постачальників.

Попри економічні складнощі для ведення бізнесу в умовах карантинних обмежень за 9 місяців 2020 року підприємство на 30,3% збільшило реалізацію власної продукції у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Наразі перед «Аллен-Бізнес» стоїть відповідальне завдання – виконання договорів щодо замовлення Міністерства оборони України на поставку спеціального одягу для потреб оборони.

Підготовлено відділом з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики Дніпровської райдержадміністрації

Перейти до спискуВерсiя для друку