Головна  →  Новини  →  20 жовтня 2020

Місто закупило для всіх виборчих дільниць дезінфектори та засоби індивідуального захисту. Їх вже доставили на дільниці

Місто закупило для всіх виборчих дільниць дезінфектори та засоби індивідуального захисту. Їх вже доставили на дільниці

Місто закупило для всіх виборчих дільниць дезінфікуючі засоби та засоби індивідуального захисту. На це Київ виділив з бюджету столиці 1,3 млн грн. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Цієї неділі, 25 жовтня, як ви знаєте, відбудуться місцеві вибори. Епідеміологічна ситуація – непроста. Тому треба, щоб відбулися вибори безпечно. І для здоров’я тих, хто прийде голосувати, і для членів виборчих комісій. Тому ми, як і обіцяли, закупили для всіх виборчих дільниць дезінфікуючі засоби та засоби індивідуального захисту», – сказав Віталій Кличко.

Він зазначив, що на ці потреби місто виділило з бюджету 1 мільйон 300 тисяч гривень. Засоби вже доставлені на 1 109 виборчих дільниць Києва.

Також, за словами мера, члени комісій отримали чіткий регламент роботи в день голосування. У тому числі, і щодо обов’язкової дезінфекції дільниць. Її мають у день виборів зробити 4 рази.

«Також я звертаюся до киян: на виборчих дільницях тримайте соціальну дистанцію. Обов’язково будьте в масці. Не ведіть із собою дітей. На вході до дільниць вам мають виміряти температуру. А також перевірити наявність захисної маски. Вибори відбудуться безпечно, якщо ми всі свідомо поставимося до свого здоров’я та дотримання необхідних правил. А ми здатні це зробити!» – наголосив Віталій Кличко.

За інформацією kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку