Головна  →  Новини  →  29 жовтня 2020

Серед вихованців підліткових клубів Дніпровського району пройшов дитячий конкурс «Містер підлітковий Клуб -2020»

Серед вихованців підліткових клубів Дніпровського району пройшов дитячий конкурс «Містер підлітковий Клуб -2020»

З 19 по 23 жовтня з метою підтримки талановитих та обдарованих дітей, розвитку дитячих творчих вмінь, формування дружних відносин між вихованцями підліткових клубів естетичного напрямку в підліткових клубах Центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання Дніпровського району м. Києва пройшов конкурс «Містер підлітковий клуб – 2020». Захід відбувався на дистанційній основі в рамках адаптивного карантину.

Мета проведення заходу - популяризація позитивного іміджу сучасного хлопця, залучення вихованців до саморозвитку особистості, розвитку дитячих творчих вмінь та навичок, формування дружніх відносин, виховання поваги до дівчат  та один одного.

Педагоги - організатори організували та провели конкурс в кожному підлітковому клубі, де учасники показали гарну підготовку до запропонованих завдань конкурсу: «Візитна картка» - учасники розповідали про себе та свої вподобання, «Мій талант» - де конкурсанти показали свої таланти та здібності.

Захід пройшов в святковій,  дружній  атмосфері, весело та цікаво! Всі учасники отримали  дипломи, подарунки та медалі.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Центру по роботі з дітьми на молоддю за місцем проживання Дніпровського району м. Києва

Перейти до спискуВерсiя для друку