Головна  →  Новини  →  4 листопада 2020

Команда вихованців підліткового клубу «Ровесник» здобула 20 золотих медалей на Чемпіонаті України з бойового мистецтва «Комбат самозахист ІСО»

Команда вихованців підліткового клубу «Ровесник» здобула 20 золотих медалей на Чемпіонаті України з бойового мистецтва «Комбат самозахист ІСО»

Із 30 жовтня по 1 листопада на спортивній базі легкоатлетичного манежу в місті Броварах Київської області проходив Чемпіонат України з бойового мистецтва «Комбат самозахист ІСО». На змагання прибули 438 представників спортивних клубів з 14 областей України. Участь в змаганнях взяли вихованці підліткового клубу «Ровесник» (вул. Червоноткацька, 27/2) секції карате та рукопашного бою під керівництвом Антепи Тетяни Валеріївни.

Змагання проходили з дотриманням всіх санітарно-гігієнічних норм Міністерства охорони здоров'я України та згідно обмежень адаптованого карантину.

Поєдинки відбувалися  в різних вікових та вагових категоріях за розділами сейф-поінт, комбат: к-1, s-1, к-1 лайт, s-1 лайт, тотал-комбат, allstyle, фрі-бокс та грепплінг на чотирьох спортивних майданчиках: двох татамі, професійному боксерському та юніорському рингах.

Бійці продемонстрували відмінну техніку, високий рівень підготовки, незламну волю до перемоги, і в той же час взаємоповагу, зразкове дотримання спортивної етики. Бої відбувалися динамічно, часто — з поперемінним успіхом.

Впродовж Чемпіонату команда районного підліткового клубу здобула 20 золотих медалей та 4 - срібні.

Щиро вітаємо наших юних спортсменів  з перемогою!

Довідково.

На сьогоднішній день в підліковому клубі працюють спортивні секції зі східного протиборства, а саме: «Карате», «Айкідо» та «Карате-до». Заголом спортивні секції клубу «Ровесник» відвідують 65 осіб.

Педагог-організатор п/к «Ровесник» - Костенко Владислав Павлович, кандидат в майстри спорту. Вихованці клубу приймають активну участь в міських і Всеукраїнських змаганнях та займають призові місця.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання Дніпровського району м. Києва

Перейти до спискуВерсiя для друку