Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Робоча нарада з питань реалізації інфраструктурних проєктів мікрорайону ДВРЗ

Опубліковано 04 листопада 2020 року о 14:34
фото

Сьогодні, 04 листопада, в приміщені Дніпровської райдержадміністрації відбулася робоча нарада з питань реалізації інфраструктурних проєктів житлового масиву ДВРЗ. До обговорення важливих питань долучилися очільник Дніпровського району ІГор Щербак та його заступник Алла Загородня, депутати Київради, керівники відділів та управлінь Дніпровської РДА, представники департаменту транспортної інфораструктури КМДА, комунальних служб "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва", "Київпастранс", "Київавтодор", "Іненерний центр" та КО "Київзеленбуд".

На початку зустрічі розглянули питання щодо реконструкції будівель з добудовою додаткового корпусу для розміщення центру нейрореабілітації учасників АТО Київської міської клінічної лікарні №11 Дніпровського району м. Києва на вул. Рогозівській, 6.

Наступник питання, яке було розглянуто - стосувалося будівництва автомобільної дороги на ділянці між вул. Олекси Довбуша та Броварським проспектом. Доповідач з Комунального підприємства "Київавтодор" повідомив, що на сьогоднішній день виконано роботи з ремонту та асфальтування на трьох вулицях: вул. Довбуша, вул. Марганецькій, вул. Вільховій.

Представник КП "Київпастранс" поінформував присутніх, що роботи з реконструкція трамвайних колій по вул. Алматинській завешено на 90%. На сьогоднішній день виконуються роботи із заміни контактної мережі.

Засідання продовжилося розглядом питання стосовно капітального ремонту стадіону «Дніпровець» дитячо-юнацької спортивної школи №21 по вул. Алматинській, 60. Іван Брижко, керівник Управління будівництва Дніпровської РДА, зазначив, що в рамках проектних робіт заплановано будіництво нового футбольного поля розміром 110х70 м та двох малих полів: для гри в баскетбол та тенісний корт. Також, на новому спортивному об'єкті будуть облаштовані технічні приміщення. Проектом передбачено улаштування бігових доріжок, встановлення огорожі та мережі зовнішнього освітлення.

По вул. Інженера Бородіна виконуються роботи з капітального ремонту парку. На сьогоднішній день виконано роботи з озеленення частини парку, частково прокладені доріжки, встановлено лави та сміттєві урни. В рамках проекту передбачено облаштування дитячого ігрового майданчика та багатофункціонального спортивного майданчика для гри в міні-футбол, баскетбол та волейбол, озеленення парку та благоустрій ериторії.

Наприкінці робочої зустрічі відбулося обговорення питань, які пов'язані з завершенням робіт з реконструкції мереж водопостачання та каналізування приватного сектору мікрорайону ДВРЗ.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux