Головна  →  Новини  →  9 грудня 2020

У ВНЗ "Київський університет ринкових відносин" провели правовий Форум «я маю право»

У ВНЗ "Київський університет ринкових відносин" провели правовий Форум «я маю право»

Напередодні Дня прав людини у Вищому навчальному закладі "Київський університет ринкових відносин" (вул. Березняківська, 26Б) відбувся правовий Форум «я маю право».

Участь у Форумі взяли Сергій Безпальчук, начальник відділу зв’язків з громадськість Управління патрульної поліції м. Києва, Тетяна Демедюк к.ю.н., завідувач кафедри права університету, Надія Загрішна к.ю.н. та студенти вузу.

Захід проведено з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування за підтримки Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Впродовж заходу обговорювалися основні статті Загальної Декларації з Прав Людини. До активного обговорення долучилися студенти вузу, котрі підняли актуальні питання сьогодення: про права біженців та осіб, які шукають притулку. В свою чергу викладачі університету закликали студентів до дискусії на тему прав та обов’язків громадян. Сергій Безпальчук провів екскурс правової освіти, який включав як наочний так і електронний матеріал.

Також учасники Форуму переглянули кінохроніки щодо роздумів тих, хто перебуває у місцях позбавлення волі.

За дорученням ректора Ірини Черевань, ректора університету, за плідну працю, Галина Левківська, проректор з гуманітарної освіти та виховної роботи, відзначила Сергія Безпальчука.

На адресу учасників надійшли вітання від освітніх закладів столиці, Марії Осядлої, к.ю.н., головного консультанта відділу зв’язків з органами правосуддя Апарату Верховної Ради України, яка наголосила, що найважливішим завжди є і буде правова освіта та виховання правосвідомої молоді.

На завершення зустрічі присутні привітали студента третього курсу коледжу Вадима Дячука, який 6 грудня здобув звання Чемпіона України з важкої атлетики.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Вищого навчального закладу «Київський університет ринкових відносин»

Перейти до спискуВерсiя для друку