Головна  →  Новини  →  5 січня 2021

Оновлена амбулаторія сімейної медицини на Райдужному масиві розпочала прийом пацієнтів

Оновлена амбулаторія сімейної медицини на Райдужному масиві розпочала прийом пацієнтів

04 січня поточного року амбулаторія загальної практики сімейної медицини КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги №1" (вул. Райдужна, 23) розпочала прийом пацієнтів. На сьогоднішній день прийом громадян у амбулаторії ведуть 2 сімейні лікарі, 1 лікар-терапевт та 2 лікарі-педіатри.

Також в амбулаторії передбачено роботу аптечного пункту Комунального підприємства "Фармація".

Наприкінці 2020 року було завершено роботи з реконструкції приміщень. Роботи з капітального ремонту приміщень амбулаторії загальної практики сімейної медицини КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги №1" виконано в рамках Програми економічного і соціального розвитку м. Києва на 2018-2020.

Довідково.

В рамках проведення робіт було замінено інженерні мережі, а саме: холодного та гарячого водопостачання, каналізування та мережу енергоживлення. Також, виконано ремонт медичних кабінетів, приймального відділення, коридорів, встановлено нові металопластикові вікна та двері. Виконано капітальний ремонт санітарних кімнат згідно діючих ДБН, встановлено нову сантехніку. Придбано та встановлено нові меблі та обладнання.

На вході до медичного закладу встановлено зручний пандус. Виконано роботи з благоустрою та озеленення території.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу охорони здоров'я Дніпровської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку