Головна  →  Новини  →  14 січня 2021

568 співробітників та 15 одиниць снігоприбиральної спецтехніки прибирають територію району від снігу

568 співробітників та 15 одиниць снігоприбиральної спецтехніки прибирають територію району від снігу

Комунальні служби Дніпровського району продовжують роботи з прибирання території від снігу. Станом на 15:00 годину, до проведення робіт було залучено 568 співробітників комунальних підприємств району та 15 одиниць спецтехніки. Здійснюється обробка протиожеледними матеріалами магістральних вулиць району, пішохідних доріжок, зупинок громадського транспорту (наразі використано 3 т посипкових матеріалів).

Великогабаритна техніка зранку очищала від снігу та обробляла посипальними матеріалами вулично-дорожню мережу. Малогабаритна техніка і бригади з ручного прибирання продовжують очищення зупинок громадського транспорту, підходів до підземних та наземних пішохідних переходів, сходових маршів та тротуарів.

Тривають роботи з прибирання снігу та накрижень міжквартальних проїздів та прибудинкових територій, у парках, скверах та бульварах, а також вздовж підходів до громадських зупинок транспорту та до станцій метро.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку