Головна  →  Новини  →  15 січня 2021

В посиленому режимі тривають роботи з прибирання території району від снігу

В посиленому режимі тривають роботи з прибирання території району від снігу

Сьогодні безперервно триває робота з прибирання території Дніпровського району від снігу. Станом на 15:00 годину до робіт було залучено 606 комунальників та 45 одиниці снігоприбиральної спецтехніки. Крім того здійснюється обробка протиожеледними матеріалами магістральних вулиць району, пішохідних доріжок, зупинок громадського транспорту. На даний момент використано 122.5 т піщано-соляної суміші.

Працівниками Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» продовжуютьсяя роботи з очищення від снігу територій між дворових та міжквартальних проїздів, а також прибудинкових території району.

Районні озеленювачі виконують роботи з прибирання снігу у парках, скверах та бульварах, а також вздовж підходів до громадських зупинок та до станцій метро. Для запобігання обламування гілок та з метою запобігання подальшої втрати декоративного вигляду дерев - струшують сніг з крон вічнозелених насаджень.

Комунальним підприємством «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» продовжуються роботи з розчищення та обробки протиожеледними матеріалами вулично-дорожньої мережі, тротуарів та зупинок громадського транспорту.

Тривають роботи з прибирання снігу в закладах соціально-культурної сфери Дніпровського району: закладах культури, школах, дитячих садочках, закладах охорони здоров’я та соціального захисту.

Нагадуємо, що правилами благоустрою м. Києва визначено, що всі власники або балансоутримувачі будівель, споруд, територій зобов’язані забезпечити прибирання самостійно або укласти відповідні угоди із профільними службами на утримання та прибирання.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва», Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району та відділу культури Дніпровської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку