Головна  →  Новини  →  16 січня 2021

Впродовж двох діб в посиленому режимі тривають роботи з прибирання снігу

Впродовж двох діб в посиленому режимі тривають роботи з прибирання снігу

Другу добу поспіль комунальники району очищують територію району від снігу. Сьогодні станом на 7:00 годину ранку до проведення відповідних робіт було залучено 578 комунальників та 43 одиниці спецтехніки.

Продовжується обробка протиожеледними матеріалами магістральних вулиць району, пішохідних доріжок, зупинок громадського транспорту та підходів до них. Наразі використано 201 т посипкових матеріалів.

В цілодобовому режимі співробітники Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» виконують роботи з очищення від снігу тротуарів, зупинок громадського транспорту, здійснюють обробку протиожеледними матеріалами проїзних частин та тротуарів.

Співробітниками Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» проводяться роботи з очищення прибудинкових територій та міжквартальних проїздів від снігу.

Озеленювачі Дніпровського району виконують роботи з прибирання снігу у парках, скверах та бульварах, а також вздовж підходів до громадських зупинок та до станцій метро.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку