Головна  →  Новини  →  18 січня 2021

612 працівників комунальних служб та 47 одиниць спецтехніки продовжують прибирати район від снігу

612 працівників комунальних служб та 47 одиниць спецтехніки продовжують прибирати район від снігу

З початку снігопаду, в цілодобовому режимі, співробітники комунальних служб району прибирають балансові території від снігу. Станом на 7:00 годину ранку до робіт було залучено 612 комунальників та 47 одиниць спеціальної снігоприбиральної техніки. Впродовж підзвітного періоду було використано 22 т посипкових матеріалів.

Співробітниками Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» проводяться роботи по очищенню території від снігу в міждворових проїздах та на прибудинковій території району.

Районні озеленювачі виконують роботи з прибирання снігу у парках, скверах та бульварах, а також вздовж підходів до громадських зупинок та до станцій метро. Комунальним підприємством «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» продовжуються роботи з розчищення та обробки протиожеледними матеріалами вулично-дорожньої мережі, тротуарів та зупинок громадського транспорту.

В зв’язку зі зниженням температури повітря в районі продовжують працювати 3 пункти обігріву.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва», Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку