Головна  →  Новини  →  20 січня 2021

589 комунальників та 52 одиниці спецтехніки розчищають район від снігу

589 комунальників та 52 одиниці спецтехніки розчищають район від снігу

Співробітники комунальних служб району продовжують роботи з прибирання території району від снігу. Станом на 7:00 годину ранку до робіт було залучено 589 комунальників та 52 одиниці спецтехніки. Триває обробка протиожеледними матеріалами магістральних вулиць району, пішохідних доріжок, зупинок громадського транспорту (наразі використано 81,5 т посипкових матеріалів).

Співробітниками Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» проводяться роботи по очищенню території від снігу та наледі міждворових проїздах та на прибудинковій території району.

Районні озеленювачі виконують роботи з прибирання снігу у парках, скверах та бульварах, а також вздовж підходів до громадських зупинок та до станцій метро. Комунальним підприємством «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» продовжуються роботи з розчищення та обробки протиожеледними матеріалами вулично-дорожньої мережі, тротуарів і зупинок громадського транспорту.

В зв’язку зі зниженням температури повітря, в районі продовжують працювати  3 пункти обігріву.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку