Головна  →  Новини  →  12 лютого 2021

З ночі 603 комунальники та 75 одиниць спецтехніки ліквідовують наслідки снігопаду

З ночі 603 комунальники та 75 одиниць спецтехніки ліквідовують наслідки снігопаду

Співробітники комунальних підприємств району з 4:00 години ранку продовжили роботи з прибирання балансових територій від снігу. Станом на 7:00 годину 603 комунальники та 75 одиниць спецтехніки (в т. ч. 16 одиниць малогабаритної техніки) працювали над ліквідацією наслідків снігопаду.

Магістральні вулиці, тротуари, пішохідні доріжки, прибудинкові території та зупинки громадського транспорту обробляються протиожеледними матеріалами. Наразі використано 356,5 т посипкових матеріалів.

Наполегливо рекомендуємо під час таких погодних умов не використовувати власні авто і не паркуватися на узбіччях доріг і в заборонених для цього місцях. Автомобілі, що заважатимуть розчищати дороги міста від снігу, будуть евакуйовані.

Нагадуємо, що в районі працюють пункти обігріву.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку