Головна  →  Новини  →  18 лютого 2021

За добу вивезено 1,1 тис. т снігу, а загалом із шляхопроводів та тротуарів району вивезли 7,8 тис. т

За добу вивезено 1,1 тис. т снігу, а загалом із шляхопроводів та тротуарів району вивезли 7,8 тис. т

Інтенсивні опади припинились, проте за два тижні снігу випало до півметра, а отже в Дніпровському районі продовжуються роботи з прибирання снігу та накрижень. Станом на 9:00 годину ранку 618 працівників комунальних підприємств та 67 одиниць спецтехніки прибирали вулично-дорожню мережу та прибудинкові території, міжквартальні та внутрішньоквартальні проїзди, парки та сквери, зупинки громадського транспорту та підходи до них.

Тривають роботи з посипання протиожеледними засобами тротуарів та проїжджої частини (наразі використано 10 т піщано-соляної суміші).

Основну роботу з вивезення снігу проводять уночі, щоб менше впливати на трафік. За останню добу з доріг, тротуарів і шляхопроводів району вивезено 1,1 тис. т снігу, а впродовж тижня - 7,8 тис. т.

Спеціалісти Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» спільно з альпіністами очищають покрівлі житлових будинків від буруль. Для виконання робіт використовують спеціальні автовишки.

Нагадаємо, за чинними правилами благоустрою м. Києва, територія навколо будівлі чи тимчасової споруди має бути прибрана в радіусі 10 метрів, а не лише біля входу. За ст. 152 КУпАП штраф за неякісне прибирання снігу та бурульок – до 1700 грн.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку