Головна  →  Новини  →  5 березня 2021

Вітаємо дніпровчанку Тетяну Борисову з перемогою у міській конкурсній програмі «Киянка року»

Вітаємо дніпровчанку Тетяну Борисову  з перемогою у міській конкурсній програмі «Киянка року»

Мер Києва Віталій Кличко вручив відзнаки переможницям міської конкурсної програми «Киянка року».

«Сьогодні ми вже традиційно нагороджуємо наших жінок відзнаками «Киянка року». Жінок, які реалізувалися, зробили багато важливого і корисного для нашого міста та його мешканців. Нагороди отримують 13 киянок різних професій. Тут є і громадські діячки та правознавиці. Жінки, які щодня надають соціальні послуги мешканцям міста та кризові менеджерки. Серед вас багато тих, хто займається благодійністю. А також – наші медики», – сказав Віталій Кличко. 

Мер, звертаючись до жінок, підкреслив, що всі вони щодня сумлінно і віддано виконують свою роботу. Інколи – дуже небезпечну.

«Наприклад, більшість лікарів, молодшого медперсоналу у столичних медзакладах – саме жінки. І сьогодні вони на передовій у боротьбі з коронавірусом. Під час пандемії найбільше навантаження лягло саме на плечі медиків. І ми дуже вдячні за їх роботу, за їх місію! І як можемо підтримуємо наших медпрацівників», – сказав Віталій Кличко.

Він також зазначив, що столиця підтримала рішення «ООН-Жінки» – відзначити жіноче лідерство у подоланні COVID-19. І саме Київ став першим містом України, де реалізували цю ініціативу.

«Хочу також підкреслити, що столиця і надалі буде підтримувати жіночі організації, рухи, бо це – потужна енергія для досягнення рівних можливостей у нашому місті. Наша дорожня карта – Європейська Хартія рівності та План дій, розроблений за участю Національного демократичного інституту. Хочу подякувати, дорогі жінки, за вашу працю, витримку, за ваші розум і мудрість! Спасибі, що віддаєте свій талант і час заради змін у нашому місті і в нашій країні», – наголосив Віталій Кличко.

У заході також взяли участь Еріка Квапілова – голова представництва «ООН-Жінки» в Україні та Хайме Надаль – голова представництва Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні.

Зокрема, Хайме Надаль у вітальному слові зазначив суттєвий прогрес української столиці в боротьбі з проявами домашнього насильства і вручив меру Києва Віталію Кличку почесну відзнаку  «Київ – місто вільне від домашнього насильства». 

Перемогу в номінації "Медичні послуги"  здобула  Борисова Тетяна Володимирівна - заступник директора з медичного обслуговування населення КНП «ЦПМСД №3 Дніпровського району м. Києва».

Довідково: Свою трудову діяльність і все своє насичене життя присвятила медицині, пройшовши шлях від медичної сестри до заступника директора з медичного обслуговування населення. З 2010 року сумлінно та самовіддано працює у КНП «ЦПМСД №3 Дніпровського району м. Києва».

Борисова Т.В. з 2008 року працювала медичною сестрою в школі- інтернат №23 м. Києва. З 2010 року працювала лікарем інтерном, з 2012 року розпочала свою лікарську діяльність в КНП «ЦПМСД №3 Дніпровського району м. Києва». З 2016 працювала завідувачем амбулаторії загальної практики. В 2019 році переведена на посаду заступника директора з медичного обслуговування населення.

Має першу кваліфікаційну категорію за фахом «Лікар загальної практики – сімейний лікар».

Має другу кваліфікаційну категорію за фахом «Лікар з організації і управління охороною здоров’я».

За час роботи Борисова Т.В. виявила себе вимогливою та принциповою до себе та до підлеглих. Чуйна, уважна до хворих та товаришів по роботі. Користується авторитетом в колективі закладу та серед населення. До дорученої справи ставиться виключно відповідально та з ініціативою. У роботі завжди послідовна та самокритична до результатів. Регулярно працює над підвищенням особистої фахової кваліфікації та професійним самовдосконаленням.

У рамках реалізації реформи здійснює вагомий особистий внесок у процеси створення сучасного лікувального закладу з урахуванням впровадження новітніх підходів до роботи фахівців первинної ланки. Акцентує зусилля на профілактичній роботі, зокрема, щорічне збільшення рівня імунізації. Особливу увагу приділяє підвищенню якості проведення диспансеризації при суворому дотриманні її термінів, що сприяє профілактиці загальної захворюваності серед населення усіх вікових груп, що надає можливість діагностувати патології на ранніх стадіях.

В 2019 році під керівництвом Борисової Т.В. КНП «ЦПМСД №3 Дніпровського району м. Києва» отримав звання «Лікарня, доброзичлива до дитини». Постійно проводить навчання медичного персоналу із залученням консультантів – волонтерів, для надання молодим батькам не тільки інформаційної, а й психологічної підтримки для успішного грудного вигодовування.

Як керівник та організатор активно співпрацює з благодійними організаціями, такими як «Червоний хрест», «Свої». Для забезпечення надання медичної допомоги пацієнтам, які потребують паліативної допомоги, налагодила роботу з мобільною паліативною бригадою КМКЛ №2 та КМКЛ №11.

З початком пандемії COVID-19 у світі та оголошенням карантину в Україні, розробляла маршрути пацієнтів закладу та алгоритми дій лікаря для забезпечення злагодженої роботи із подолання пандемії коронавірусу. Як відомо, клініка амбулаторно-поліклінічної допомоги одна з перших приймає хворих з підозрою на Covid-19, адже для того, щоб діагностувати хворобу, спершу звертаються до сімейних лікарів, терапевтів. Попри складнощі, які внесла пандемія, медичні працівники Центру під чітким керівництвом Борисової Т.В. продовжують виконувати всі покладені на них завдання. На початку пандемії Борисова Т.В. очолила мобільну групу з тестування мешканців гуртожитку – вогнищі епідемічного захворювання. Співпрацюючи разом із санітарно епідемічною службою, поліцією, службою із надзвичайних ситуацій, організувала роботу мобільної бригади з попередження поширення захворювання COVID-19. Організувала роботу забірного пункту біологічного матеріалу на визначення коронавірусу SARS-CoV-2 та пунктів щеплень для проведення вакцинації від гострої вірусної інфекції Covid-19.

За сумлінну працю неодноразового отримувала подяки від керівництва.

В 2018 році за сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість справі та з нагоди Дня медичного працівника, нагороджена Почесною грамотою Управління охорони здоров’я Дніпровської районної м. Києва державної адміністрації.

В 2020 році за сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість справі та з нагоди Дня медичного працівника отримала подяку від Дніпровської районної м. Києва державної адміністрації.

За інформацією відділу з питань внутрішньої політики та звязків з громадськістю

Перейти до спискуВерсiя для друку