Головна  →  Новини  →  9 квітня 2021

Комунальники звітують про проведену роботу за тиждень

Комунальники звітують про проведену роботу за тиждень

Співробітники Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» щоденно виконують роботи з обслуговування житлового фонду, благоустрою та санітарного утримання прибудинкових територій району. За період з 02 по 08 квітня проведено поточний (дрібний ремонт) елементів 68 житлових будинків (ремонт дошок оголошення, декоративної огорожі, лав для відпочинку, елементів на дитячих та спортивних майданчиках, встановлення нових лав для відпочинку, обмежувачів руху, встановлення нової декоративної огорожі).

В 1016 житлових будинках забезпечувалась щоденна дезінфекція ліфтових кабін, сходових клітин та під’їздів (крім вихідних днів). Оброблено 3 843 під’їзди,  використано гіпохлориду 667 л (за тиждень).

В 11 житлових будинках та їхніх прибудинкових  територіях проведено заходи з генерального прибирання (за адресами: просп. Гагаріна, 19/30, вул. Краківська, 7,  вул. Празька, 20,  вул. Марганецька, 12, вул. Марганецька  14/11, вул. Березняківська, 6, вул. Курнатовського, 5, вул. Кибальчича, 7а,  Русанівська набережна, 10/1, вул. А. Малишка, 35, вул. Райдужна, 69). Здійснювалось вологе прибирання в під’їздах будинків, миття вікон, прибирання допоміжних приміщень та прибудинкових територій, дрібний ремонт елементів благоустрою та інші роботи.

Також за тиждень комунальниками очищено 38 зливоприймачів, 3 580 м² внутрішньоквартальних проїздів від піскомету та іншого сміття, завезено 10 т піску на дитячі  майданчики.

В районі триває місячник з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану. Працівники комунального підприємства є активними виконавцями відповідних робіт. Так комунальниками прибрано та вивезено 1 091 м³ опалого листя та корчів, завантажено в транспорт надавача послуг з вивезення великогабаритних відходів 1375,2 м³ попередньо зібраних з прибудинкових територій таких відходів, вивезено 775 од. шин з прибудинкових територій, які утримуються підприємством (відповідно до договору №120 від 31.03.2021 укладеного між підприємством та ТОВ «Укрбіоекологія»).  Окрім цього здійснювались роботи по догляду за зеленими насадженнями на прибудинкових територіях 35  житлових будинках (видалення сухостою, омели та санітарної обрізки дерев, підстригання кущів, видалення порослі).

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за інформацією Комунального підприємства "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва"

Перейти до спискуВерсiя для друку