Головна  →  Новини  →  15 квітня 2021

Із 15 квітня дозволено монтаж літніх майданчиків біля закладів харчування

Із 15 квітня дозволено монтаж літніх майданчиків біля закладів харчування

У столиці із 15 квітня дозволяється монтаж літніх майданчиків біля закладів харчування. Про це нагадує Департамент промисловості та розвитку підприємництва КМДА.

Укласти договір пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою можна у Центрі надання адміністративних послуг онлайн. Покрокова відеоінструкція за посиланням: https://youtu.be/xJgB8-NEfQE.

Однак варто зазначити, що наразі літні майданчики не можуть приймати відвідувачів, адже відповідно до протиепідемічних обмежень, які діють у столиці, заклади громадського харчування працюють лише навинос та доставку.

Нагадуємо також, що Київрада розширила пільги та преференції для малого і середнього бізнесу столиці, який постраждав через пандемію.

Так, зокрема, на період дії карантинних обмежень зменшено розмір пайової участі власникам майданчиків для харчування біля стаціонарних закладів ресторанного господарства, у тому числі сезонних та відкритих (літніх) майданчиків. Внесок становитиме одну гривню, незалежно від розміру пайової участі, визначеного у договорах.

За інформацією kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку