Головна  →  Новини  →  16 квітня 2021

Очільник Дніпровського району привітав рятувальників 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини з 55-ю річницею

Очільник Дніпровського району привітав рятувальників 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини з 55-ю річницею

Сьогодні голова Дніпровської райдержадміністрації Ігор Щербак спільно із своєю заступницею Аллою Загородньою завітали до Дніпровського районного управління ГУ ДСНС України у м. Києві на урочистості з нагоди 55-ї річниці 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Очільник району привітав особовий склад частини з цією знаменною датою, побажавши життєвої енергії, незборимої волі й стійкості духу, витримки і мужності у справі служіння державі та народу України. «Ви обрали одну з найскладніших професій,  яка об’єднує людей мужніх та сильних духом, котрі з честю забезпечують надійний захист національного багатства, життя людей від вогню та стихії», - зазначив Ігор Михайлович.

До привітань долучилися також військовий комісар центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Майборода, благочинний Лівого берега отець Павло, ветерани, а також керівництво Головного управління ДСНС України у м. Києві.

Після вступних слів рятувальників, пенсіонерів та ветеранів нагородили грамотами та подяками Головного управління ДСНС України у м. Києві, нагородами від Української православної церкви, Подяками та Грамотами від голови Дніпровської  РДА, а також відзнаками «Вогнеборська слава», «За врятовані життя», «За вірність професії», «На варті безпеки» та «Ветеран пожежно-рятувальної служби».

По закінченню заходу присутні вшанували хвилиною мовчання тих вогнеборців, які віддали життя, виконуючи свій професійний обов’язок.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку