Головна  →  Новини  →  19 квітня 2021

У Києві вшанують пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

У Києві вшанують пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

У квітні столиця вшанує пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи. Зокрема, до 35-х роковин Чорнобильської трагедії у столиці проведуть поминальні молебні, покладання квітів та інші заходи. 

26 квітня проведуть поминальний молебень за загиблими та померлими внаслідок Чорнобильської катастрофи на території Меморіального комплексу жертвам Чорнобильської катастрофи та церкви Святого Архангела Михаїла (проспект Миру, 16).

Окрім того, 26 квітня відбудеться церемонія покладання квітів до пам’ятного знака «Воїнам Чорнобиля» та Меморіального кургану «Героям Чорнобиля» на території Меморіального комплексу жертвам Чорнобильської катастрофи в місті Києві (пр. Миру, 16); на території меморіального комплексу «Героям Чорнобиля» (вул. Архітектора Ніколаєва); на території меморіального комплексу «Пам’ятник жертвам Чорнобильської трагедії» (вул. Чорнобильська).

16 квітня відбудеться День відкритих дверей в КНП «Київський міський центр радіаційного захисту населення міста Києва від наслідків Чорнобильської катастрофи» для постраждалих.

Також 16-23 квітня для учасників ліквідації аварії на ЧАЕС проведуть Тиждень здоров’я, огляд спеціалістів, діагностичні та лабораторні дослідження.

У квітні-травні біля будівлі КМДА (вул. Хрещатик, 36) проведуть інформаційну виставку, присвячену 35-им роковинам Чорнобильської катастрофи.

Окрім того, у квітні проведуть міський онлайн-проєкт: «Пам’ятаємо, шануємо, бережімо!», «Чорнобиль не має минулого», «Чорнобиль - довгий слід трагедії».

За інформацією: kmr.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку