Головна  →  Новини  →  20 квітня 2021

Триває весняне прибирання району в рамках місячника з благоустрою

Триває весняне прибирання району в рамках місячника з благоустрою

В районі тривають роботи в рамках місячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану. Комунальники активно здійснюють весняне прибирання території району.

Сьогодні, наприклад, працівники житлово-експлуатаційних дільниць здійснюють погрузку та вивіз великогабаритних відходів по вул. Жмаченка, 12, по вул. Миропільській, 15 після демонтажу використаних шин одразу висаджують кущі, на вул. Попудренка, 26/9 обрізають омелу, а по вул. Шухевича,10а та вул. Райдужній, 10 згрібають, завантажують та вивозять опале листя. Роботи по благоустрою прибудинкової території проводять на Бульварі Верховної Ради, 28, а на  вул. Челябінська, 5б висаджують квіти.

Довідково.

1 квітня в Дніпровському районі стартував весняний місячник з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану. Проходитиме він у 2 етапи:  з 01 квітня по 01 травня та з 05 травня по 28 травня.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва»

Перейти до спискуВерсiя для друку