Головна  →  Новини  →  30 квітня 2021

В рамках весняного місячника з благоустрою перевірили території ЖЕД №№404 та 406

В рамках весняного місячника з благоустрою перевірили території ЖЕД №№404 та 406

Сьогодні очільник Дніпровського району Ігор Щербак взяв участь у щотижневому виїзному комісійному обстежені в рамках проведення весняного місячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану району. До перевірки територій житлово-експлуатаційних дільниць №№404, 406 долучилися: заступник голови Дніпровської РДА Павло Бабій, представники відділу з питань благоустрою та контролю за охороною природного середовища, районного управління освіти та житлово-комунального господарства, а також керівники районних комунальних підприємств.

Члени комісії оглянули санітарний стан прибудинкових територій та зелених зон, під’їздів житлових будинків та території освітніх закладів.

Наразі активно прибирають з дворів і вулиць району сміття та автомобільні шини. Голова райдержадміністрації Ігор Щербак зауважив, що на місці прибраних автомобільних покришок необхідно встановлювати антипаркувальні стовпчики чи огорожу, в місцях де це необхідно. Окремо відзначимо, що з початку весняного місячника з благоустрою з території Дніпровського району прибрано більше 150 тис. автомобільних шин.

Серед недоліків, виявлених під час сьогоднішнього комісійного обстеження – не пофарбовані дошки оголошень та вхідні двері, не вивезене опале листя та пні, не виконана санітарна обрізка дерев, не відновлено газонне покриття, не встановлено огорожу тощо.

Ігор Михайлович  акцентував увагу представників Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» на необхідності проведення ремонту вхідних груп та козирків під’їдів житлових будинків, а також відновлені асфальтового покриття внутрішньоквартальних проїздів.

На завершення були дані відповідні протокольні доручення щодо усунення виявлених недоліків.

Довідково.

Обстеження балансових території проводиться відповідно до розпорядження Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації від 31.03.2021 №235 «Про проведення весняного місячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану Дніпровського району міста Києва у 2021 році».

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку