Головна  →  Новини  →  17 травня 2021

Районні шляховики відремонтували зливоприймачі по вул. Райдужній та вул. Сновській, а також виконували ремонт асфальтового покриття вулично-дорожньої мережі

Районні шляховики відремонтували зливоприймачі по вул. Райдужній та вул. Сновській, а також виконували ремонт асфальтового покриття вулично-дорожньої мережі

В період з 11 по 17 травня районні автодорожники виконували роботи з ремонту вулично-дорожньої мережі струменево-ін'єкційним методом  «Crafco Magnum» на просп. Юрія Гагаріна. Крім того виконувались роботи з ремонту тріщин асфальтового покриття плавильно-заливальною машиною «Crafco» Super Shot» на бульв. Верховної Ради, просп. Миру та вул. Березняківській.

Впродовж тижня шляховиками Дніпровського району виконано ремонт зливоприймачів по вул. Райдужній та вул. Сновській.

В рамках виконання робіт з поточного дрібного ремонту виконувалися роботи з ремонту тротуару та проїзної частини по вул. Регенераторній.

На минулому тижні працівниками Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва» здійснювалися підготовчі роботи на просп. Миру та вул. Будівельників в рамках проведення робіт з поточного середнього ремонту покриття балансових вулиць.

Дільницею утримання вулично-дорожньої мережі здійснювалось механізоване та ручне прибирання балансової території.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва»

Перейти до спискуВерсiя для друку