Головна  →  Оголошення  →  17 травня 2021

22 травня в Києві стартує фестиваль національного виробника «Made in Ukraine»

22 травня в Києві стартує фестиваль національного виробника «Made in Ukraine»

22 травня у столиці на Контрактовій площі розпочнеться вже традиційний всеукраїнський фестиваль товарів національного виробника «Made in Ukraine». Його проведення підтримано відповідним розпорядженням КМДА № 880.

Цього року фестиваль пройде вже в восьме і матиме чотири етапи: 22-23 травня (весняний), 19-21 червня (літній), 4-5 вересня (осінній) та 9-10 жовтня (другий осінній). Організатори обіцяють маркет українських виробників усіх категорій товарів, великий фудкорт,  лаундж-зону, дитячу зону, виступи українських виконавців та діджеїв.

Нині Made in Ukraine – це кластер, що допомагає популяризації продукції, подій, бізнесів, туристичних локацій, які можуть бути рекомендованими і внутрішньому споживачу, і всьому світові.

Для проведення фестивалю організатори мають забезпечити всі необхідні вимоги щодо обмежувальних протиепідемічних заходів для запобігання гострої респіраторної хвороби COVID-19. Зокрема, будуть встановлені окремі контейнери для використаних засобів індивідуального захисту для їхньої подальшої утилізації.

За інформацією kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку