Головна  →  Новини  →  30 травня 2021

В парку «Перемога» відбувся святковий концерт «Зізнаюся в коханні тобі – мій величний Києве»

В парку «Перемога» відбувся святковий концерт «Зізнаюся в коханні тобі – мій величний Києве»

30 травня кияни та гості міста відзначають День Києва. З цієї нагоди сьогодні у Парку культури і відпочинку «Перемога» відбувся святковий концерт «Зізнаюся в коханні тобі – мій величний Києве».

На сцені при центральному вході в парк відбувалось основне святкове дійство. Розпочав концертну програму Київський академічний ансамбль української музики «Дніпро». Атмосферу свята створювали виступи творчих, хореографічних та вокальних колективів Дніпровського району та міста Києва. Для гостей свята виступали: Зразковий хореографічний ансамбль «Талісман», Народний художній колектив – Ансамбль народного танцю «Україна» дитячо-юнацької хореографічної студії ім. М. Коломійця «Щасливе дитинство», Ансамбль «Крила», вихованці позашкільного навчального закладу «Центр технічної і художньо-естетичної творчості для дітей та юнацтва «Зміна», дитячої музичної школи №13 ім. М. І. Глінки, колективи школи Джазового та естрадного мистецтва та Центру культури і мистецтва Дніпровського району, вокалісти, переможці Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів.

В той же час на алеях парку працювали творчі виставки юних художників, працівники бібліотек району проводили різноманітні майстер-класи для діток, а на літній сцені молоді дарування театру «Дзеркало» радували гостей святковою постановою до Дня Києва.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційнох політики за матеріалами відділу культури Дніпровської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку