Головна  →  Новини  →  2 червня 2021

Вихованців Центру реабілітації для осіб з інвалідністю привітали з Днем захисту дітей

Вихованців Центру реабілітації для осіб з інвалідністю привітали з Днем захисту дітей

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають Міжнародний День захисту дітей. Цього дня свої посмішки та тепло дитячих сердець для особливих діток та молоді дарували талановиті юні артисти дитячого театру пісні «Нотки» та школи джазового і естрадного мистецтва під керівництвом Оксани Кульчицької. В рамках занять з музичної терапії вони привітали вихованців районного Центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю з Днем захисту дітей та подарували інтерактивний, неймовірно веселий, драйвовий концерт «Дітям-радість, дітям – сонце, дітям – мир і доброта». Тут лунала запальна музика, веселий спів та танці.

Свято вийшло яскравим та веселим, артисти виступали з великим натхненням, самовіддачею та дарували глядачам яскраві емоції і позитивний настрій. Кожен виступ супроводжувався бурхливими оплесками вдячних глядачів.

Наприкінці свята всі присутні дітки отримали солодкі подарунки від адміністрації Центру реабілітації, а вихованці Центру ще і унікальні, ексклюзивні, власноруч виготовлені дарунки від дитячого творчого колективу.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю

Перейти до спискуВерсiя для друку