Головна  →  Оголошення  →  10 червня 2021

На власників «Картки киянина» у комунальній книгарні чекають суттєві знижки на весь асортимент

Власники «Картки киянина» отримають знижку в 20% на придбання книжок в єдиній у місті муніципальній книгарні «Сяйво книги». Знижка діє на весь книжковий асортимент. Про це повідомив в.о. директора КП «Міський магазин» Аман Моламов.

«У «Сяйва книги» – особлива місія. Ми не просто продаж літератури, а місце, що об’єднує людей і виконує важливу соціальну функцію. Прагнемо, щоб більше киян долучались до читання, приходили на наші зустрічі з письменниками, журналістами, художниками, підтримували гривнею авторів українських книг. Саме тому із травня запровадили для власників «Картки киянина» 20% знижку. Аби всі кияни, особливо старшого віку, могли придбати книгу, яка припала до душі, та отримали задоволення від читання», – прокоментував Аман Маломов.

Додатковий приємний бонус – знижка у 10% на напої в кав’ярні «Сяйво кави». Можна погортати сторінки улюбленої книги перед покупкою та насолодитись філіжанкою кави. Асортимент книгарні щотижнево поповнюється новинками українських та іноземних видавництв, тож кожен знайде книгу на свій смак.

За місяць акції знижкою скористались більше 50 киян. Старожили чудово знають «Сяйво». Адже книгарня на Великій Васильківській, 6 за цією адресою працює вже 60 років, і є однією з найстарших у столиці.

Свого часу на літературних вечорах тут виступали Остап Вишня, Павло Тичина, Максим Рильський. Традицію книгарня продовжує запрошувати творчих людей на авторські зустрічі з киянами. Анонс вечорів публікуються на сторінці КП «Міський магазин» у Facebook щотижня.

За інформацією kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку