Головна  →  Новини  →  20 червня 2021

Привітання голови Дніпровської РДА Ігоря Щербака з Днем медичного працівника

Привітання голови Дніпровської РДА Ігоря Щербака з Днем медичного працівника

Шановні медичні працівники! Прийміть найщиріші вітання з вашим професійним святом! 

Споконвіку більше за всілякі скарби та надбання цінувалося здоров’я людини, а тому професія лікаря завжди була однією з найнеобхідніших і найшанованіших. Сьогоднішня ситуація, пов’язана з протистоянням захворюванню COVID-19, вкотре нагадала людству про значущість роботи медиків. Ви маєте одну з найшляхетніших професій, адже даруєте людям найдорожче - здоров’я, віру та надію, оберігаєте найцінніше, що є у людини, - її життя.

Щира подяка і низький уклін за вашу відданість справі, професійний досвід, глибокі знання, які завжди поєднуються із щирим співчуттям до людей, милосердям і високою відповідальністю за здоров’я нації.

Бажаю Вам, щоб сторицею поверталося добро, дароване людям, а у ваших домівках завжди панували щастя і мир. Міцного здоров’я, благополуччя і добра вам та вашим родинам!

Окрема подяка всім бригадам Дніпровського району за організацію та проведення першої великої вакцинації в нашому місті, що відбулася в Дніпровському районі у Міжнародному виставковому центрі 29 травня 2021 року.

 З повагою

Голова Дніпровської районної

в місті Києві державної адміністрації                                     Ігор Щербак

Перейти до спискуВерсiя для друку