Головна  →  Новини  →  1 липня 2021

В Дніпровському районі триває підготовка до опалювального сезону 2021-2022 років

В Дніпровському районі триває підготовка до опалювального сезону 2021-2022 років

Сьогодні, 01 липня, в Дніпровській райдержадміністрації відбулось чергове засідання оперативного штабу з підготовки житлового фонду та об’єктів соціальної сфери до опалювального періоду 2021-2022 років. Засідання проходило під головуванням Віктора Сушінця, першого заступника голови Дніпровської РДА. Участь у засіданні взяли начальник Управління житлово-комунального господарства Дніпровської райдержадміністрації Надія Косар, представники районних комунальних підприємств та структурних підрозділів РДА з питань освіти, культури, благоустрою та контролю за охороною природного середовища, з питань цивільного захисту, керівники районних житлово-експлуатаційних дільниць, ТОВ «Євро-Реконструкція», КП «Київтеплоенерго», РТМ «Дарниця» та РТМ «Троєщина».

Розпочавши засідання штабу, Віктор Сушінець зробив декілька оголошень, які стосувались питань підготовки та ефективного проходження гідравлічних випробувань в районі.

Далі заслухали доповіді керівників районних ЖЕДів, які прозвітувати про результати підготовки до опалювального сезону, оперативний стан виконання та дотримання попередньо сформованого плану-графіку робіт. Зокрема йшлося про процес «промивки» опалювальної системи житлових будинків, наявність та усунення поривів, стан матеріально-технічного забезпечення. На сьогоднішній день роботи з промивки опалювальної мережі виконано в 539 житлових будинках.

Також про результати підготовки до опалювального сезону доповіли представники районних комунальних підприємств: по утриманню зелених насаджень Дніпровського району м. Києва, «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва» та «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», структурних підрозділів райдержадміністрації з питань освіти та культури.

До обговорення долучились представники ТОВ «Євро-Реконструкція», РТМ «Троєщина» та РТМ «Дарниця», які відмітили, що вирішення будь-яких питань з житлово-експлуатаційними дільницями району відбувається оперативно в робочому порядку.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Управління житлово-комунального господарства Дніпровської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку