Головна  →  Новини  →  6 липня 2021

Правоохоронців району привітали з професійним святом - Днем національної поліції України

Правоохоронців району привітали з професійним святом - Днем національної поліції України

5 липня в приміщені Дніпровського управління Поліції відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня Національної поліції України. З професійним святом, яке в Україні щорічно відзначається 4 липня, правоохоронців району привітали голова Дніпровської РДА Ігор Щербак та його заступник Павло Бабій.

Ігор Щербак подякував працівникам районного управління поліції за службу, вірність присязі, забезпечення громадської безпеки, відданість українському народові та побажав міцного здоров'я, невичерпної енергії, щастя, добробуту.

«Здійснення щоденної нелегкої місії, покладеної на працівників поліції, вимагає виняткової відповідальності та високої фахової підготовки. Виконання завдань із захисту життя, прав і свобод громадян, інтересів держави кожного дня з честю виконуються районними правоохоронцями», - зазначив Ігор Михайлович.

Із привітальним словом звернувся начальник Дніпровського управління поліції Андрій Пасічник, який подякував колегам за відповідальне ставлення до службових обов’язків та виконання поставлених завдань у боротьбі зі злочинністю.

Також Ігор Щербак відзначив кращих правоохоронців району Подяками Дніпровської РДА «За вагомий особистий внесок у боротьбу зі злочинністю, зміцнення законності, правопорядку у Дніпровському районі м. Києва, зразкове виконання службового обов'язку та з нагоди Дня Національної поліції України».

 

 

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку