Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Триває перевірка готовності районних закладів освіти до нового навчального року

Опубліковано 04 серпня 2021 року о 08:19
фото

03 серпня голова Дніпровської райдержадміністрації Ігор Щербак проінспектував готовність освітніх закладів мікрорайону «Райдужний».

На початку виїзного обстеження завітали до спеціалізованої школи №234 з поглибленим вивченням економіки і права (вул. Райдужна, 12), де виконувався капітальний ремонт фасаду (утеплення). На сьогодні вже оновили близько 490 кв. м. фасаду та замінили відливи.

Також в рамках підготовки до нового навчального року в закладі освіти виконано поточний ремонт коридорів, придбано нові стільці, парти та інтерактивні дошки для перший класів.

Окремо зазначимо, що впродовж 2018-2019 рр. в школі №234 було облаштовано нове футбольне поле розміром 22х42 метри (в рамках виконання програми з будівництва (реконструкції) футбольних полів зі штучним покриттям),  виконано капітальний ремонт харчоблоку. Минулого року замінено огорожу навчального закладу.

В дошкільному навчальному закладі №688 (вул. Петра Запорожця, 9Б) наразі триває капітальний ремонт покрівлі з утепленням. Роботи завершено на 50% від запланованих. Вже відремонтовано цоколь та асфальтове покриття навколо нього. Наступним етапом робіт передбачено встановити бордюри та провести роботи з благоустрою прилеглої території. Окрім цього, в дитячому садочку виконано поточний ремонт сходових маршів.

В дошкільному навчальному закладі №670 (вул. Райдужна, 9А) облаштували 2 нові тіньові навіси та дерев’яне огородження навколо них. Відтепер вихованці освітнього закладу будуть мати змогу гуляти, гратися та розвиватися незалежно від погодних умов. Тіньові навіси будуть захищати малечу від дощу, сонця та вітру. Дітлахи будуть більше часу проводити на свіжому повітрі.

Нагадаємо, що в 2019 році в рамках виконання Програми соціального і економічного розвитку м. Києва на 2019 рік у закладі було завершено роботи з капітального ремонту харчоблоку.

В спеціалізованій школі №120 з поглибленим вивченням предметів природничо-математичного циклу (вул. Райдужна, 17Б) виконано капітальний ремонт стадіону. Новий спортивний майданчик для гри в баскетбол має спеціальне гумове покриття та металеву огорожу. Загальна площа нового спортивного об’єкту становить 420 кв. м (28х15). Також в рамках виконання проектних робіт улаштовано доріжку з ФЕМ.

Минулого року для їдальні освітнього закладу придбали нові меблі та встановили лінію роздачі. У 2019 році встановлено нову металеву огорожу.

Також Ігор Михайлович перевірив якість виконання робіт з капітального ремонту місць загального користування у Центрі дитячо-юнацької творчості (вул. Валентина Сєрова, 19). Тут в рамках виконання робіт було замінено інженерні мережі, сантехніку та умивальники, встановлено нові металопластикові двері та LED-світильники. Відремонтовано стіни, стелю та підлогу. Наразі здійснюються поточні ремонти кабінетів, замінюється електромережа, також придбано нові меблі та обладнання тощо.

Цього року в дошкільному навчальному закладі №53 (вул. Райдужна, 17Б) виконується капітальний ремонт харчоблоку та покрівлі над ним. Також заплановано виконання робіт з утеплення цоколю.

Окрім того, голова Дніпровської РДА Ігор Щербак оглянув завітав до дошкільного навчального закладу №438 (бульв. Перова, 13А) та оглянув приміщення однієї з груп, де виконувався капітальний ремонт. Замінено інженерні мережі, встановлено нові металопластикові вікна та LED-світильники. Виконано ремонт спальні та ігрової кімнати, роздягальні та місць загального користування, здійснено оздоблювальні та штукатурні роботи.

Відмітимо, що минулого року в дитсадочку виконали капітальний ремонт приміщення харчоблоку, встановили фільтри та пом’якшувачі для води, придбали нове кухонне обладнання та приладдя.

Зауважимо, що в кожному закладі освіти Дніпровського району перевірявся стан їх забезпечення дезінфекційними та миючими засобами. Наразі освітні заклади району забезпечені дезінфекційними засобами та рідким милом, паперовими рушниками та вологими дезінфікуючими серветками тощо.

Інспектування закладів освіти району триватиме й надалі, а робота за підготовкою освітніх закладів до початку навчального року залишається на постійному контролі керівництва району.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Управління будівництва та Управління освіти


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux