Головна  →  Новини  →  20 серпня 2021

Як святкуватимуть День Державного Прапора та День Незалежності України у Дніпровському районі (програма заходів)

Як святкуватимуть День Державного Прапора та День Незалежності України у Дніпровському районі (програма заходів)

До Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці незалежності України у Дніпровському районі столиці відбудеться низка урочистих, культурно-мистецьких та спортивних подій.

23 серпня о 8:45 біля будівлі Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації (бульв. Праці, 1/1) відбудеться урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та вручення паспортів громадянина України юнакам та дівчатам Дніпровського району, які отримують його вперше.

23 серпня о 9:30 біля будівлі Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації (бульв. Праці, 1/1) відбудеться відкриття арт-об'кту "Дерево роду".

23 серпня об 10:00 у Парку культури та відпочинку «Перемога» (бульв. Перова, 2) відбудеться урочиста церемонія покладання квітів до пам’ятників захисників України, загиблих борців за свободу України.

23 серпня о 16:00 в Парку культури та відпочинку «Перемога» буде проведена святкова концертна програма до Дня Незалежності України «Незалежна і вільна ти, моя Україна».

24 серпня о 10:00 від вул. А. Малишка, 25/1 до Парку культури та відпочинку «Перемога» відбудеться хода на честь пам’яті загиблих та померлих захисників України в зоні проведення АТО/ООС.

24 серпня о 10:00 год у пляжній зоні озера «Тельбін» відбудеться Відкритий турнір з пляжного волейболу Дніпровського району м. Києва.

24 серпня о 14:00 год в Гідропарку на Венеціанській затоці відбудеться Святковий заплив на 100 метрів.

24 серпня на території парку культури і відпочинку «Гідропарк» відбудеться відкритий турнір спортивного клубу «Довгожитель» із настільного тенісу серед ветеранів, а також масовий заплив на 500 метрів до Дня незалежності України.

Також у святкові дні у бібліотеках району пройдуть цикли тематичних інтерактивні заходи: поетичні годині, бесіди, віртуальні екскурсії, книжково-ілюстровані виставки, патріотичні читання, літературні години.

У вересні в закладах освіти Дніпровського району з нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України буде проведено цикл інтерактивних виховних заходів, виставки газет, стіннівок, плакатів, малюнків тощо.

На Хрещатику та Майдані Незалежності відбудься урочистий концерт та парад військ – із прольотом авіації у складі повітряної колони сил безпеки і оборони та збройних сил країн-партнерів. На Трухановому острові – артилерійський салют.   

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку