Головна  →  Новини  →  23 серпня 2021

Привітання голови Дніпровської РДА Ігоря Щербака з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України

Привітання голови Дніпровської РДА Ігоря Щербака з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня Державного Прапора та 30-ї річниці проголошення Незалежності нашої держави!

Це не просто святкові дні в календарі, це нагадування про високу ціну і значення суверенітету та символів України. Віками українці боролися за свою свободу і лише 24 серпня 1991 року відбулося відновлення державної незалежності України, що увінчало тривалий шлях нашого народу до самостійності.

Роки незалежності стали для всіх випробуванням на зрілість, толерантність та патріотизм. Вони довели, що наша сила в соборності, в здатності знаходити спільну мову і разом протистояти силам, які хочуть розсварити суспільство, посіяти недовіру та чвари. Сильна та вільна українська держава, активне й відповідальне громадянське суспільство - це ті речі, які гарантують усім українцям гідне майбутнє.

Боротьба за незалежність триває, українці змушені захищати від агресії територіальну цілісність та суверенітет своєї держави. Це боротьба не лише за людей і територію, а за право бути собою, самим вирішувати, як жити і яке майбутнє обирати.

Щиро зичу всім миру та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, благополуччя і достатку, мудрості та успіхів у справах та починаннях заради процвітання незалежної України.

Зі святом вас!
Слава Україні!

З повагою

Голова Дніпровської районної

в місті Києві державної адміністрації                                 Ігор Щербак

Перейти до спискуВерсiя для друку