Головна  →  Новини  →  26 серпня 2021

Підготовка до опалювального періоду 2021-2022 рр.: отримано 229 актів готовності (форм Е-8)

Підготовка до опалювального періоду 2021-2022 рр.: отримано 229 актів готовності (форм Е-8)

Сьогодні, 26 серпня, в Дніпровській райдержадміністрації відбулось чергове засідання оперативного штабу з підготовки житлового фонду та об’єктів соціальної сфери до опалювального періоду 2021-2022 років. Засідання проходило під головуванням Павла Бабія, в.о. голови Дніпровської РДА. Участь у засіданні взяли заступник голови Дніпровської РДА Алла Загородня, начальник районного Управління житлово-комунального господарства Надія Косар, представники районних комунальних підприємств та структурних підрозділів РДА з питань освіти, культури, охорони здоров'я, благоустрою та контролю за охороною природного середовища, з питань цивільного захисту, керівники житлово-експлуатаційних дільниць району, ТОВ «Євро-Реконструкція», РТМ «Троєщина» та РТМ «Дарниця».

Про результати підготовки до опалювального сезону доповіли представники районних комунальних підприємств: по утриманню зелених насаджень Дніпровського району м. Києва, «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва» та «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва». Зокрема, представник КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» зазначив, що наразі отримано 187 актів готовності житлових будинків (форм Е-8), необхідні матеріали та інвентар закуплено, спецтехніка готова, створено резерв запчастин та пального тощо.

Представники структурних підрозділів райдержадміністрації також доповіли про стан підготовки до опалювального сезону 2021-2022рр.: управлінням освіти отримано 29 актів готовності (форм Е-8), відділом охорони здоров'я - 7 актів готовності, відділом культури - 6.

До обговорення долучились представники ТОВ «Євро-Реконструкція», РТМ «Троєщина» та РТМ «Дарниця», які відмітили, що вирішення будь-яких питань з житлово-експлуатаційними дільницями району відбувається оперативно в робочому порядку.

Павло Бабій акцентував увагу присутніх на необхідності пришвидшення відновлення благоустрою (асфальтового покриття, зеленої зони тощо) після аварійних розриттів.

В ході активного діалогу були напрацьовані подальші кроки для усунення проблемних питань, які виникають при підготовці господарства району до опалювального сезону 2021-2022 років.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Управління житлово-комунального господарства Дніпровської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку