Головна  →  Оголошення  →  17 вересня 2021

Запрошуємо на Форум підприємців Дніпровського району міста Києва

Запрошуємо на Форум підприємців Дніпровського району міста Києва

22 вересня 2021 року об 15.00 годині в Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації на бульварі Праці, 1/1 (ІІ поверх, актова зала) відбудеться І-й етап Форуму підприємців Дніпровського району міста Києва: «Підприємницька діяльність в умовах невизначеності (карантинних обмежень)».

Форум організовано Громадською радою при Дніпровській райдержадміністрації, районною Радою директорів підприємств промислового комплексу, установ та організацій за сприяння Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації.

Зібрання проходитиме за участю підприємців, власників, керуючих приватними підприємствами, представників громадських організацій, депутатів Київради, керівників Дніпровської райдержадміністрації, державних територіальних органів, відповідних структурних підрозділів Київської міськдержадміністрації, райдержадміністрації.

Будуть обговорені актуальні питання:

  • Чи ефективні «сервіси» міських і районних владних структур по підтримці бізнесу в умовах карантинних обмежень?
  • Які особливості замовлення спеціальних перепусток на транспорт?
  • В чому актуальність і вигода соціального підприємництва та бізнес-освіти?
  • Досвід успішних бізнес-практик в період COVID-пандемії.

На Форумі кожен учасник зможе озвучити нагальну проблему свого бізнесу, запропонувати свої ідеї для виходу з кризової ситуації, налагодити ділові контакти, отримати відповіді від керівників районних служб.

Організатори Форуму мають надію, що завдяки зв’язкам між собою, комунікацією з місцевою владою у підприємців з’явиться шанс знайти рішення для викликів, об’єднати зусилля для збереження і розвитку власного бізнесу.

Участь за умови попередньої реєстрації та подання заявки, за посиланням: https://forms.gle/6cJvL7LXM8dQyKcM6

Довідки за телефонами: (044) 292-92-00, +38 0631024633, e-mail: [email protected].

Реєстрація присутніх на зібранні розпочнеться об 14:20 22 вересня.

Захід відбуватиметься з дотриманням протиепідемічних норм.

Програма форуму

Інформацію підготовлено відділом з питань інформацйної політики за матералами відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики райдержадміністрації

Перейти до спискуВерсiя для друку