Головна  →  Новини  →  17 вересня 2021

В спеціалізованій школі-інтернат №26 відкрили кафе «Bonjour»

В спеціалізованій школі-інтернат №26 відкрили кафе «Bonjour»

Учора, 16 вересня, в спеціалізованій школі-інтернат №26 (бульв. Перова, 1) урочисто відкрили кафе «Bonjour». До церемонії відкриття долучилися: начальник районного управління освіти Наталія Іваніна, начальник Головного управління позашкільної та інклюзивної освіти Міністерства освіти та науки України Тетяна Симоменко, директор спеціалізованої школи-інтернат №26 Ольга Павлюченко, голова ВБО «ДаунСиндром» Олена Болшаніна та меценати проекту -  «Auchan Rive Gauche».

В 2019 році за ініціативи директора освітнього закладу в проекті фундації «Ашан для молоді» отримали кошти для створення кафе. За кошти меценатів виконано капітальний ремонт приміщення, придбано меблі, кухонне обладнання та столове приладдя тощо.

Особливістю створеної в закладі освіти кав’ярні – є те, що учні працюючи здобуватимуть навички, які можна використовувати не тільки в професійному плані, а і в побутовому.

Як зазначила Ольга Павлюченко, дітям з особливими потребами важливо вміти приготувати їжу, подати на стіл, прибирати свою кімнату тощо.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами управління освіти Дніпровської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку