Головна  →  Новини  →  22 вересня 2021

Триває реконструкція будівлі амбулаторії сімейної медицини за адресою Дарницький бульвар, 23

Триває реконструкція будівлі амбулаторії сімейної медицини за адресою Дарницький бульвар, 23

Мережа амбулаторій сімейної медицини Дніпровського району незабаром буде розширена новою будівлею – нині триває реконструкція приміщення за адресою Дарницький бульвар, 23. По завершенню ремонтних робіт мешканці Дніпровського району столиці отримуватимуть якісні медичні послуги, а лікарі – матимуть комфортні умови праці. Сьогодні відбулася інспекція ходу робіт з реконструкції будівлі за участю заступниці голови КМДА Ганни Старостенко, голови Дніпровської РДА Ігоря Щербака та його заступниці Алли Загородньої.

Роботи з реконструкції було розпочато у 2019 році. Загальна сума необхідна для виконання робіт з реконструкції складає понад 29 млн грн. Цього року з міського бюджету виділено 6 млн грн. Переважну частину незавершених робіт складають зовнішні мережі електро- та теплопостачання, оздоблювальні внутрішні роботи та влаштування підйомника на другий поверх, що передбачено в межах інклюзивності будівлі. Наразі закладом вже придбані меблі та медична апаратура на суму понад 800 тис. грн.

Загальна площа амбулаторії складатиме понад 1,3 тис. квадратних метрів: на першому поверсі прийматимуть дітлахів, на другому - тільки дорослих пацієнтів. Кількість пацієнтів, які будуть обслуговуватися за зміну – 250, а персоналу, що працюватиме в амбулаторії – майже 100 осіб. Загалом заклад обслуговуватиме понад 35 тис. мешканців Дніпровського району.

Зазначимо, що у Дніпровському районі функціонує 5 центрів первинної медико-санітарної допомоги (ЦПМСД), у складі яких працює 25 амбулаторій.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку