Головна  →  Новини  →  24 вересня 2021

Тижневий звіт районних комунальників щодо обслуговування житлового фонду та санітарного прибирання прибудинкових територій

Тижневий звіт районних комунальників щодо обслуговування житлового фонду та санітарного прибирання прибудинкових територій

В період з 17 по 23 вересня працівниками Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» виконано поточний (дрібний) ремонт елементів 38 житлових будинків (ремонт дошок оголошення, декоративної огорожі, лав для відпочинку, елементів на дитячих та спортивних майданчиках, встановлення нових лав для відпочинку, обмежувачів руху, встановлення нової декоративної огорожі тощо). Встановлено  18 декоративних бетонних елементів (урни , бетонні квітники, вази).

В 1016 житлових будинках забезпечувалась щоденна дезінфекція ліфтових кабін, сходових клітин та під’їздів (крім вихідних та святкових днів). Силами 465 працівників оброблено 3843 під’їзди. За тиждень використано 780 л гіпохлориду.

В 11 житлових будинках та їхніх прибудинкових територіях проведено заходи з генерального прибирання. Здійснювалось вологе прибирання в під’їздах будинків, миття вікон, прибирання допоміжних приміщень та прибудинкових територій, дрібний ремонт елементів благоустрою та інші роботи. Впродовж тижня вказані роботи виконано за адресами: просп. Соборності, 16-А, бульв. Праці, 7, вул. Новаторів, 2-А, вул. Алматинська,34, вул. Миколайчука, 13-А, вул. Курнатовського, 2-Б, вул. Карбишева, 8, вул. Шептицького, 24-Г, вул. Солов’яненка 6, вул. Вершигори Петра, 5-А.

Окрім того здійснювались роботи по догляду за зеленими насадженнями на прибудинкових територіях 43 житлових будинків (видалення сухостою, омели та санітарної обрізки дерев, підстригання кущів, висадження кущів та квітів, видалення порослі, завезення ґрунту).

На прибудинкові території завезено 35 т рослинного ґрунту та 10 т піску на дитячі майданчики.

З прибудинкових територій комунальниками прибрано та вивезено 209 м³ рослинних відходів. Завантажено в транспорт надавача послуг з вивезення великогабаритних відходів 1633,7 м³ попередньо зібраних з прибудинкових територій таких відходів. З територій району зібрано 860 шин, здано на переробку – 1217, роботи продовжуються.

Впродовж тижня комунальники очистили 19188 м/п внутрішньоквартальних проїздів від піскомету та іншого сміття ( 37% від загальної протяжності 50833м/п),  очищено 47 зливоприймачів.

Завершується четвертий покіс трави, який здійснюється по мірі необхідності при досягненні висоти трав’яного покрову 15 см.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва»

 

Перейти до спискуВерсiя для друку