Головна  →  Новини  →  1 жовтня 2021

Привітання голови Дніпровської РДА Ігоря Щербака з Днем працівників освіти

Привітання голови Дніпровської РДА Ігоря Щербака з Днем працівників освіти

Шановні вчителі, працівники та ветерани освіти! Щиро вітаю вас із професійним святом –  Днем працівників освіти!

Велика шана і подяка за вашу невтомну та натхненну працю, високе служіння обраній справі, самовідданість, творчий пошук, добро і щедрість душі, покликання сіяти мудрість і знання.

Саме ви є провідниками змін, які є вирішальними для майбутнього нашої держави. На вас лежить найбільш відповідальна місія – виховання молодого покоління свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави від яких залежить майбутнє українського народу, завтрашній день нашої незалежної України!

Відрадно, що з кожним роком в освітніх установах Дніпровського району впроваджуються інноваційні програми, наші школярі і студенти перемагають на олімпіадах та успішно виступають на конференціях різного рівня, а їх наставники постійно підвищують рівень своєї професійної майстерності.

Бажаю вам, дорогі освітяни, міцного здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя, впевненості у завтрашньому дні, миру і злагоди. Хай завжди щедрою на сходи буде освітянська нива, а в усіх ваших починаннях будуть супутниками успіх і удача!

З повагою

Голова Дніпровської районної

в місті Києві державної адміністрації                                                                      Ігор Щербак

Перейти до спискуВерсiя для друку