Головна  →  Оголошення  →  6 жовтня 2021

Київський молодіжний центр пропонує молоді опанувати основи медіаграмотності в новому онлайн курсі

Київський молодіжний центр пропонує молоді опанувати основи медіаграмотності в новому онлайн курсі

Із 11 до 15 жовтня в Київському молодіжному центрі проходитиме безкоштовний онлайновий курс «Школа інформаційного простору». Він буде цікавий всім, хто давно хотів дізнатися більше про роботу медіа та діджитал-комунікації.

Після проходження курсу учасники зможуть розпізнавати фейки, орієнтуватися у мас-медійних маніпуляціях та реагувати на можливі загрози в кіберпросторі.

Окремий блок курсу буде присвячений рекламі та PR-технологіям, зокрема, як влаштований світ реклами і як саме потрібно запускати рекламу на різних платформах.

Програма курсу складатиметься з 3 частин:

  1. Вступ. Безпека у кіберпросторі. Спікерка – Ксенія Ляпіна, журналістка, співзасновниця інтернет-видання «Сало написало», редакторка головного сайту одного з українських телеканалів.
  2. Що таке медіа та як вони працюють? Спікерка – Діана Нахутіна, соціолог-маркетолог. Була головою комісії з питань соціально-правового захисту Молодіжної ради Дніпра.
  3. PR-технології та реклама: лайфхаки на кожен день. Спікерка – Анастасія Глущенко, голова комітету з маркетингу та розвитку бізнесу Асоціації адвокатів України, засновниця Агентства стратегічного маркетингу Stasy Passion.

«Ми живемо у такий час, коли стає все важче розбиратися в шаленому потоці інформації і відрізняти достовірну інформацію від фейкової. Саме тому ми переконані, що медійна грамотність – це той інструмент, яким має оволодіти кожна людина. Знання, які учасники отримають під час курсу, допоможуть по-новому ставитися до інформації і її свідомого споживання», – сказала кураторка проєкту в Київському молодіжному центрі Яна Горбачевська.

Для участі у проєкті необхідна реєстрація за посиланням: https://cutt.ly/qEfLVp7.

За інформацією kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку