Головна  →  Новини  →  18 жовтня 2021

Автодорівці встановили антипаркувальні стовпчики на вул. Вифлеємській, вул. Туманяна, спуску з Броварського проспекту на вул. Шептицького

Автодорівці встановили антипаркувальні стовпчики на вул. Вифлеємській, вул. Туманяна, спуску з Броварського проспекту на вул. Шептицького

В період з 11 по 18 жовтня автодорожники Дніпровського району виконали поточний ремонт проїзної частини Русанівського бульвару. Вздовж бульв. Перова виконано роботи з ремонту тріщин дорожнього полотна.

По вул. Івана Микитенка та вул. Курнатовського виконувались роботи з пониження бортового каменю на наземних пішохідних переходах.

Тривали роботи з влаштування підвищеного пішохідного переходу на вул. Петра Вершигори, розі вул. Івана Микитенка та вул. Курнатовського.

Працівниками підприємства встановлено антипаркувальні стовпчики на вул. Вифлеємській, вул. Ованеса Туманяна, спуску з Броварського проспекту на вул. Митрополита Адрея Шептицького.

Окрім того, по вул. Микільсько-Слобідській продовжуються підготовчі роботи до виконання робіт з реалізації проєкту «Громадського бюджету».

Також районні шляховики очищували зливоприймачі та оглядові колодязі, що перебувають на балансі підприємства.

Щоденно здійснювалось механізоване та ручне прибирання балансової території працівниками дільниці утримання вулично-дорожньої мережі.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва»

Перейти до спискуВерсiя для друку