Головна  →  Новини  →  23 жовтня 2021

У Дніпровському районі відбулися осінні толоки

У Дніпровському районі відбулися осінні толоки

Сьогодні, 23 жовтня, в рамках загальноміської толоки та місячника з благоустрою, в Дніпровському районі відбулися толоки. Одна з основних локацій - Парк культури та відпочинку «Перемога». Тут близько 100 учасників від Дніпровської райдержадміністрації на чолі з головою району Ігорем Щербаком, Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району і Департаменту містобудування та архітектури КМДА висаджували дерева, вигрібали та вантажили для подальшого вивезення опале листя.

Загалом цього дня в парку «Перемога» висадили 45 дерев, серед них: 15 магнолій, 10 чітальп, 10 яблунь декоративних та 10 червоних кленів. Посадковим матеріалом та необхідним робочим інвентарем забезпечило Комунальне підприємство по утриманню зелених насаджень Дніпровського району.

Також сьогодні наводили лад на зелених зонах по вул. П. Вершигори (біля очисних споруд КП «Плесо») та вул. Плеханова, 4, а по вул. Вифлеємській, 18 та вул. Двінській, 17А прибирали сміттєзвалища.

Долучилися до загальноміської толоки і співробітники Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва». Вони провели прибирання позабалансових територій від сміття на 9 локаціях, зібрали та вивезли 208 м³ опалого листя з прибудинкових територій, висадили саджанці 776 кущів та 156 дерев, виконали роботи з кронування дерев та обрізку кущів, здійснили подрібнення та вивезення зрізаного гілля, вивезли 211 м³ великогабаритних відходів, здійснили дрібний ремонт елементів благоустрою на прибудинкових територіях (ремонт та фарбування огорож, лав, елементів дитячих майданчиків тощо).

Окрім цього працівники районних закладів освіти, культури та соціальної сфери сьогодні наводили лад на своїх балансових територіях.

 

Голова Дніпровського району Ігор Щербак гостинно вітає представників Департаменту містобудування та архітектури КМДА і запрошує отримати задоволення від спілкування з природою, трохи очистивши її. Парк «Перемога»

 

 

Висадка дерев магнолії в Парку культури та відпочинку «Перемога» 

 

Полив дерев в Парку культури та відпочинку «Перемога»

 

 

 Під час толоки в Парку культури та відпочинку «Перемога» висадили 45 дерев

 Посадковим матеріалом та необхідним робочим інвентарем забезпечило Комунальне підприємство по утриманню зелених насаджень Дніпровського району

 

 

Погрузка опалого листя для подальшого вивезення

 

Прибирання сміттєзвалища по вул. Двінській, 17А

 
 
 Співробітники Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» провели прибирання позабалансових територій від сміття на 9 локаціях

 
 
Голова Дніпровської РДА Ігор Щербак та представники Департаменту містобудування та архітектури КМДА зробили спільне фото на пам'ять після завершення толоки в парку «Перемога»

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку