Головна  →  Новини  →  25 жовтня 2021

Автодорожники Дніпровського району звітують про проведену роботу за тиждень

Автодорожники Дніпровського району звітують про проведену роботу за тиждень

В період з 18 по 25 жовтня автодорівці Дніпровського району виконали ремонт дорожнього покриття на вул. П. Вершигори та Русанівському  бульварі.

Продовжуються роботи з пониження бортового каменю на наземних пішохідних переходах та улаштуванні підвищених пішохідних переходів на перехресті вул. І. Микитенка та вул. Курнатовського, а також виконувались роботи з поточного ремонту  асфальтобетонного покриття перехрестя.

Крім того виконувались роботи з ремонту тріщин струменево-ін'єкційним методом «Crafco Magnum» на Броварському проспекті. Тривали роботи з ремонту асфальтового покриття плавильно-заливальною машиною «Crafco» Super Shot» по вул. Центральній Садовій.

Також районні шляховики очищували зливоприймачі та оглядові колодязі, що перебувають на балансі підприємства.

Щоденно здійснювалось механізоване та ручне прибирання балансової території працівниками дільниці утримання вулично-дорожньої мережі.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва»

Перейти до спискуВерсiя для друку