Головна  →  Новини  →  8 листопада 2021

Ігор Щербак привітав військовослужбовців підшефної військової частини з нагоди 60-ї річниці з дня її створення

Ігор Щербак привітав військовослужбовців підшефної військової частини з нагоди 60-ї річниці з дня її створення

Згідно з Указом Президента України від 11.02.2016 №44/2016 «Про шефську допомогу військовим частинам Збройних Сил України, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України» (із внесенням змін від 08.08.2017 за №213/2017) Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація на засадах шефства опікується військовою частиною А0525 Збройних Сил України.

5 листопада за місцем дислокації військової частини в урочистих заходах з нагоди 60-ї річниці з дня її створення взяла участь делегація Дніпровської райдержадміністрації на чолі з головою Ігорем Щербаком.

«Мені приємно, що нам випала честь вже 4 роки підтримувати шефські зв’язки саме з Вашою військовою частиною, яка має такі славні бойові традиції. Здобутий 60 – річний військовий досвід дає змогу гідно виконувати поставлені завдання, завдяки чому мирні люди нашої країни мають можливість спокійно жити і працювати. З нагоди свята особливу вдячність висловлюю військовослужбовцям за їх участь в антитерористичній операції та проведенні операції Об’єднаних сил на Сході України, уклін ветеранам частини за їхню відданість та вшановую воїнів, які ціною власного життя відстоювали мир та спокій нашої країни.

Бажаю офіцерам, сержантам, солдатам, ветеранам військової частини міцного здоров’я, миру та добра. Нехай Господь Бог береже кожну Вашу родину, захищає наших воїнів на передових рубежах від ворожої кулі під час виконання бойових і спеціальних завдань по захисту суверенітету та територіальної цілісності нашої держави»,- наголосив Ігор Михайлович, звертаючись до військовослужбовців.

Голова району запевнив, що Дніпровська райдержадміністрація і в подальшому докладатиме активних зусиль, щоб допомагати військовослужбовцям у розв’язанні соціально-побутових проблем, задоволенні культурних потреб та інших питань.

За старанність, розумну ініціативу, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди 60-ї річниці з дня створення військової частини А0525 кращим військовослужбовцям було вручено Подяки Дніпровської райдержадміністрації. Зі свого боку командуванням військового з’єднання відмічені відзнаками керівники райдержадміністрації за значний внесок у розвиток шефських зв’язків.

А напередодні свята ряд підприємств промисловості, торгівлі та меценати району надали благодійну допомогу підшефній військовій частині у забезпеченні матеріально-технічними засобами. В акції взяли участь 8 суб’єктів господарювання.

Для вирішення питань, пов’язаних із виконанням поставлених завдань, задоволенням соціально-побутових проблем військовослужбовців, передано переносні електрогенератори, стаціонарний і мобільний кондиціонери, набори різноманітних інструментів, комплекти спеціального посуду для харчування у польових умовах.

 

Голова райдержадміністрації Ігор Щербак нагородив Подяками кращих військовослужбовців
 
 Голова Дніпровської райдержадміністрації Ігор Щербак: «Сьогодні передаємо військовій частині переносні електрогенератори, стаціонарний і мобільний кондиціонери, набори різноманітних інструментів, комплекти спеціального посуду для харчування у польових умовах»
 
 
 Голова Дніпровської райдержадміністрації Ігор Щербак висловив особисті привітання представнику військової частини А0525 Збройних Сил України з нагоди ювілею частини
 
 
Благодійна допомога підшефній військовій частині А0525 Збройних Сил України  у забезпеченні матеріально-технічними засобами та спільне фото на пам'ять
 

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку