Головна  →  Оголошення  →  26 листопада 2021

Департамент містобудування та архітектури КМДА розпочинає процедуру розгляду детального плану території реконструкції частини промрайону Воскресенський

Департамент містобудування та архітектури КМДА розпочинає процедуру розгляду детального плану території реконструкції частини промрайону Воскресенський

Детальний план території реконструкції частини промрайону Воскресенський у Дніпровському районі м. Києва, виконується на замовлення Департаменту містобудування та архітектури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) відповідно до рішення Київської міської ради від 13 листопада 2013 року №518/10006 «Про затвердження міської програми створення (оновлення) містобудівної документації у м. Києві» (зі змінами та доповненнями).

Ознайомитись з проєктом детального плану території реконструкції частини промрайону Воскресенський у Дніпровському районі м. Києва, пояснювальною запискою, розділом «Охорона навколишнього природного середовища», який розробляється у складі проєкту містобудівної документації та одночасно є звітом про стратегічну екологічну оцінку можна на офіційному сайті Департаменту містобудування та архітектури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації www.kga.gov.ua.

Строк ознайомлення з матеріалами проєкту містобудівної документації 36 днів з 26.11.2021 по 30.12.2021 року.

Матеріали проєкту детального плану території, пояснювальна записка, розділ «Охорона навколишнього природного середовища», який розробляється у  складі проєкту містобудівної документації та одночасно є звітом про стратегічну екологічну оцінку також розміщені на офіційному сайті Депаратаменту містобудування та архітектури - www.kga.gov.ua.

Адреса для подання зауважень та пропозицій у письмовій формі:

Зауваження і пропозиції приймаються у строк 26.11.2021р. по 30.12.2021р.

Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання проводяться відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації на місцевому рівні».

Громадські слухання відбудуться 23.12.2021 о 10:00 в залі архітектурно-містобудівної ради Департаменту містобудування та архітектури за адресою вул. Хрещатик, 32, м. Київ, 01001 (на виконання Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» громадські слухання щодо проєктів містобудівної документації на місцевому рівні проводяться у строк, визначений для проведення процедури громадського обговорення, але не раніше 10 днів з дня оприлюднення проєкту містобудівної документації на місцевому рівні), із врахуванням дії обмежувальних заходів, відповідно до статті 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», з метою запобігання поширенню на території України коронавірусу (COVID-19).

Зауважуємо, що до участі в громадських слуханнях допускаються учасники та організатори заходу за умови наявності документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації (зелений сертифікат), або негативного результату ПЛР-тестування чи експрес тестування на антиген (дійсний 72 години) або сертифікату про одужання особи від зазначеної хвороби, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

За інформацією Департаменту містобудування та архітектури КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку