Головна  →  Новини  →  6 грудня 2021

Привітання голови Дніпровської РДА Ігоря Щербака з Днем Збройних Сил України

Привітання голови Дніпровської РДА Ігоря Щербака з Днем Збройних Сил України

6 грудня відзначається День Збройних сил України – свято мужності, звитяги та національної гідності українського воїнства. Цього дня в перший рік незалежності Верховна Рада ухвалила Закон «Про Збройні сили України». А 1993-го цю дату проголосили національним святом - як нагадування про незламність українських захисників.

Насамперед це свято тих, хто нині захищає Батьківщину від ворогів, відстоюючи державну незалежність і територіальну цілісність країни, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави, є гарантом безпеки нашого суспільства. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу, патріотизму та високому професіоналізму яких наша країна лишається суверенною незалежною державою.

Нині маємо подякувати кожному, хто стоїть на захисті українських кордонів, цілісності, неподільності та єдності нашої країни. Українським воїнам ми дякуємо за те, що в нашому цивільному житті маємо змогу працювати, навчатися, піклуватися про родини, мирно розбудовувати нашу країну. Пам’ятаємо кожного, хто у цій боротьбі віддав своє життя за наш мир і спокій.

Вшановуючи наших захисників, бажаємо їм міцного здоров’я, надійних тилів, подальших успіхів у вдосконалені бойової майстерності та звершень у благородній справі служіння Вітчизні!

Слава Збройним Силам України! Слава Україні!

З повагою

Голова Дніпровської районної

в місті Києві державної адміністрації                                          Ігор Щербак

Перейти до спискуВерсiя для друку